עיצוב פנים בית ברחובות

הבית ברחובות.
בית שהתאהבתי בו כבר ממבט ראשון.
חד קומתי, עם חלל מרווח של המרחב הציבורי, חצר מדהימה ופוטנציאל אדיר לעיצוב ושינוי.
ידעתי שתכנון נכון וחשיבה שלי מחוץ לקופסא, יהפכו את הבית הזה ליפהפה והכי חשוב, מותאם לצרכי הלקוחות שלי.
אז יצאנו לדרך
שיפוץ כללי ALL OVER!
תכניות עבודה, החלטות, עדכונים, ימי קניות, פיקוח, מאות הודעות ווטסאפ, תמונות,.. ומה לא?

אחת ההחלטות הראשונות שהתקבלו היא שהמטבח הקיים ישודרג ולא יוחלף בחדש,
כך שנשארו השיש וגוף הארונות.
להם הותאמו חזיתות מעוצבות שנצבעו בגוון כחול מטריף, שהכניס צבעוניות צעירה ומרעננת.
האי הוחלף ובמקומו תוכנן אי עם מקומות ישיבה נוחים סביבו ומקומות אחסון פרקטיים ונגישים.
להשלמת המראה העדכני של המטבח,
בחרנו ריצוף מעלף ששונה מהריצוף של שאר הבית. ה-צ-ג-ה!

במסגרת השיפוץ, הוחלפו גם חלונות האלומיניום, דלתות פנים, ריצופים וכלים סניטריים, ריהוט לחדרים, גופי תאורה וכו’.
לסלון בחרנו גוף תאורה מרכזי ומרשים שיוצר בהתאמה אישית ונתלה בתקרה הגבוהה שבחלל.

להבדיל מהחלל הציבורי הפתוח, אזור החדרים היה צפוף, תחום, קירות פנימיים שנוספו במהלך השנים וסגרו את החללים, מעברים צרים, וילונות ששימשו כדלתות,.. בקיצור- לא.
לכן שם נעשו מהפכים ושינויים משמעותיים במיקומי הכניסות לחדרים, גודלם של החדרים, מעברים ומסדרונות שהותאמו פונקציונלית לבני הבית ולחלל.

לשביעות רצונם של לקוחותיי ולשמחתי יצרנו בית מזמין ופתוח,
מואר ורחב,
פונקציונלי ומעוצב,
כזה שמותאם למשפחה של זוג עם שלוש בנות צעירות.

עיצוב פנים בית ברחובות

הבית ברחובות.
בית שהתאהבתי בו כבר ממבט ראשון.
חד קומתי, עם חלל מרווח של המרחב הציבורי, חצר מדהימה ופוטנציאל אדיר לעיצוב ושינוי.
ידעתי שתכנון נכון וחשיבה שלי מחוץ לקופסא, יהפכו את הבית הזה ליפהפה והכי חשוב, מותאם לצרכי הלקוחות שלי.
אז יצאנו לדרך
שיפוץ כללי ALL OVER!
תכניות עבודה, החלטות, עדכונים, ימי קניות, פיקוח, מאות הודעות ווטסאפ, תמונות,.. ומה לא?

אחת ההחלטות הראשונות שהתקבלו היא שהמטבח הקיים ישודרג ולא יוחלף בחדש,
כך שנשארו השיש וגוף הארונות.
להם הותאמו חזיתות מעוצבות שנצבעו בגוון כחול מטריף, שהכניס צבעוניות צעירה ומרעננת.
האי הוחלף ובמקומו תוכנן אי עם מקומות ישיבה נוחים סביבו ומקומות אחסון פרקטיים ונגישים.
להשלמת המראה העדכני של המטבח,
בחרנו ריצוף מעלף ששונה מהריצוף של שאר הבית. ה-צ-ג-ה!

במסגרת השיפוץ, הוחלפו גם חלונות האלומיניום, דלתות פנים, ריצופים וכלים סניטריים, ריהוט לחדרים, גופי תאורה וכו’.
לסלון בחרנו גוף תאורה מרכזי ומרשים שיוצר בהתאמה אישית ונתלה בתקרה הגבוהה שבחלל.

להבדיל מהחלל הציבורי הפתוח, אזור החדרים היה צפוף, תחום, קירות פנימיים שנוספו במהלך השנים וסגרו את החללים, מעברים צרים, וילונות ששימשו כדלתות,.. בקיצור- לא.
לכן שם נעשו מהפכים ושינויים משמעותיים במיקומי הכניסות לחדרים, גודלם של החדרים, מעברים ומסדרונות שהותאמו פונקציונלית לבני הבית ולחלל.

לשביעות רצונם של לקוחותיי ולשמחתי יצרנו בית מזמין ופתוח,
מואר ורחב,
פונקציונלי ומעוצב,
כזה שמותאם למשפחה של זוג עם שלוש בנות צעירות.